Goed verzekerd in Duitsland!

Uw verzekeringsadviseur voor als u werkt in Duitsland! 

Meer →


Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor
wonen in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor uw bedrijf in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Goed verzekerd in Duitsland!

Meer →

Neuenhaus Advies

Ook voor goede
aanvullende verzekeringen

Meer →

Neuenhaus Advies uw verzekeraar in Duitsland!

Na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche bij VGH verzekeringen Thomas Müller Neuenhaus zijn wij in 2015 met Neuenhaus advies gestart. Dit om de Nederlanders die in Duitsland wonen en werken nog beter te kunnen informeren over zaken omtrent verzekeringen en pensioenen.

De verzekeringen van Neuenhaus Advies

De verzekeringen en pensioenproducten van Neuenhaus advies worden ondergebracht bij VGH Thomas Müller in Neuenhaus. VGH staat bekend om de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, getuige de vele goede testresultaten in de diverse vakbladen. Neem contact op of kom bij ons langs voor een informatief gesprek. Wij bieden u tevens aanverwante diensten aan via onze partners, zie makelaardij, hypotheken.

Wie zijn de gezichten achter Neuenhaus Advies

 

Team Neuenhaus Advies
 
Het team van Neuenhaus Advies bestaat uit 2 personen.
De baas Thomas Müller en zijn collega Anouk Heinen.
 
Thomas Müller is al meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer op het gebied van verzekeringen. Hij kan u door zijn jarenlange ervaring op verzekeringsgebied met raad en daad terzijde staan.
P7947198
Anouk Heinen kwam het team in 2016 versterken. Anouk is geboren en getogen in Nederland en woont sinds begin 2007 met haar gezin in Duitsland. Zij weet uit eigen ervaring wat er allemaal bij een emigratie en het wonen in Duitsland komt kijken en zal u daarbij graag ondersteunen.
P1000365