Goed verzekerd in Duitsland!

Uw verzekeringsadviseur voor als u werkt in Duitsland! 

Meer →


Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor
wonen in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor uw bedrijf in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Goed verzekerd in Duitsland!

Meer →

Neuenhaus Advies

Ook voor goede
aanvullende verzekeringen

Meer →

Neuenhaus Advies uw verzekeraar in Duitsland!

Na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche bij VGH verzekeringen Thomas Müller in Neuenhaus zijn wij in 2015 met Neuenhaus Advies gestart. Dit om de Nederlanders die in Duitsland wonen en werken nog beter te kunnen informeren over zaken omtrent verzekeringen en pensioenen. Ook voordat u naar Duitsland verhuisd of voor u besluit om in Duitsland te gaan werken is het raadzaam een keer een afspraak te maken om te kijken wat er allemaal bij komt kijken, waar u rekening mee moet houden en wat er geregeld moet worden.

Wij hebben verschillende partners op het gebied van (sociale) verzekeringen, belastingen, makelaardij en notarissen waarvan we weten dat ze goed op de hoogte zijn van grensoverschrijdende zaken, op die manier kunnen we u nog beter van dienst zijn.

De verzekeringen van Neuenhaus Advies

De verzekeringen en pensioenproducten van Neuenhaus advies worden ondergebracht bij VGH Thomas Müller in Neuenhaus-Veldhausen. De VGH staat bekend om de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, getuige de vele goede testresultaten in de diverse vakbladen. De VGH is een verzekeraar zonder winstoogmerk en eigendom van de staat Niedersachsen. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor een informatief gesprek.

Wie zijn de gezichten achter Neuenhaus Advies

 

Team Neuenhaus Advies
 

Het team van Neuenhaus Advies bestaat uit 2 personen.
De eigenaar Thomas Müller en zijn collega Anouk Heinen.

Thomas Müller is al meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer op het gebied van verzekeringen. Hij kan u door zijn jarenlange ervaring op verzekeringsgebied met raad en daad terzijde staan. Doordat er in het Duitse grensgebied steeds meer Nederlanders kwamen wonen is hij zich met zijn kantoor steeds meer gaan specialiseren op de specifieke doelgroep van Nederlanders die in Duitsland (komen) wonen. Hij heeft voor u betrouwbare partners op het gebied van (sociale) verzekeringen, grensoverschrijdend belasting, grensoverschrijdend erf recht en makelaardij gezocht en houd meerdere informatieavonden voor zijn Nederlandse klanten zodat u niet alleen op het gebied van verzekeringen goed verzorgd bent bij Neuenhaus Advies!

P7947198
Anouk Heinen kwam het team in 2016 versterken. Anouk is geboren en getogen in Nederland en woont sinds begin 2007 met haar gezin in Duitsland. Doordat het Nederlands haar moedertaal is kan ze klanten in hun eigen taal te woord staan, de verzekeringen in het Nederlands uitleggen en ook de verschillen op verzekeringsgebied tussen Nederland en Duitsland goed verklaren. Ook is het mogelijk dat Anouk u helpt voordat u daadwerkelijk gaat emigreren of als u net geëmigreerd bent. Zij weet uit eigen ervaring wat er allemaal bij een emigratie en het wonen in Duitsland komt kijken en zal u daarbij graag ondersteunen.
 
P1000365