Goed verzekerd in Duitsland!

Uw verzekeringsadviseur voor als u werkt in Duitsland! 

Meer →


Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor
wonen in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Alle verzekeringen voor uw bedrijf in Duitsland

Meer →

Neuenhaus Advies

Goed verzekerd in Duitsland!

Meer →

Neuenhaus Advies

Ook voor goede
aanvullende verzekeringen

Meer →

Neuenhaus Advies uw verzekeraar in Duitsland!

Na jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche bij VGH verzekeringen Thomas Müller in Neuenhaus zijn wij in 2015 met Neuenhaus Advies gestart. Dit om de Nederlanders die in Duitsland wonen en werken nog beter te kunnen informeren over zaken omtrent verzekeringen en pensioenen. Ook voordat u naar Duitsland verhuisd of voor u besluit om in Duitsland te gaan werken is het raadzaam een keer een afspraak te maken om te kijken wat er allemaal bij komt kijken, waar u rekening mee moet houden en wat er geregeld moet worden.

Wij hebben verschillende partners op het gebied van (sociale) verzekeringen, belastingen, makelaardij en notarissen waarvan we weten dat ze goed op de hoogte zijn van grensoverschrijdende zaken, op die manier kunnen we u nog beter van dienst zijn.

De verzekeringen van Neuenhaus Advies

De verzekeringen en pensioenproducten van Neuenhaus advies worden ondergebracht bij VGH Thomas Müller in Neuenhaus-Veldhausen. De VGH staat bekend om de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, getuige de vele goede testresultaten in de diverse vakbladen. De VGH is een verzekeraar zonder winstoogmerk en eigendom van de staat Niedersachsen. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor een informatief gesprek.